Premieră la Televiziunea Centrală! Va apărea pe ecrane primul serial moldovenesc din cinematografia țării – “Anchetatorul Gorceakova” (VIDEO)

Premieră la Televiziunea Centrală! Va apărea pe ecrane primul serial moldovenesc din cinematografia țării – “Anchetatorul Gorceakova” (VIDEO)

Premieră absolută la Televiziunea Centrală și senzație pentru piața media autohtonă! Primul serial moldovenesc din întreaga cinematografie a țării - "Anchetatorul Gorceakova". Telespectatorii noști vor fi primii care vor vedea un nou serial, în care s-au filmat renumiți actori din Rusia, Ucraina și Moldova. "Anchetatorul Gorceakova" este o producție comună a Televiziunii Centrale și a centrului de producție "Kievtelefilm". Trupa artistică a canalului nostru e prima, care a avut posibilitatea să fie prezentă pe platoul de filmare.

Filmul autohton renaște. Televiziunea Centrală împreună cu centrului de producție "Kievtelefilm" turnează primul serial detectiv. Producătorul serialului TV, dar și fondatorul companiei de producție de film este Valentin Opalev, în arsenalul căruia sunt faimoasele opere, printre care serialele TV: "Пока станица спит", "Марьина роща", "Братаны", "Лесник".

Acțiunea serialului TV "Anchetatorul Gorceakova" are loc în Moldova. În rolurile principale sunt actori populari din trei țări: Anastasia Zadorojnaia, Anton Batîriov, Oleg Korkushco, Igor Kistol și alții. Regizorul Vera Iakovenco e sigură că serialul îi va captiva pe toți telespectatorii.

Eroina principală - colaboratorul Departamentului Omucideri, Anna Gorceakova, este căsătorită cu acționarul și bucătarul-șef al unui restaurant de elită. În fiecare episod ea descoperă noi crime, ajutată de capitanul Razbegaev și de locotenentul Stolbovoi.

Designerul de costume, Olga Kojina, are o sarcină dificilă: ea trebuie să completeze, prin costume, imaginea unui anchetator puternic și în același timp foarte feminin - Anna Gorceakova.

În serial sunt abordate problemele existențiale: problema conflictului dintre generații, a iubirii și trădării sau lupta pentru dreptate. Producătorul Valentin Opalev este convins că rezultatul va depăși toate așteptările și va deveni garantat un hit.

Filmările primului serial detectiv moldovenesc sunt în toi. Urmăriți grila Televiziunii Centrale pentru a nu rata primera, care, indubitabil, va deveni senzația anului.

Sursa text, video: orheitv.md

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns