Postul Pro TV a achiziţionat un format internaţional celebru

Postul Pro TV a achiziţionat un format internaţional celebru

Pro TV România a achiziţionat un show originar din Coreea, asemănător emisiunilor făcute celebre în România de Dan Negru, de la Antena 1.

Potrivit surselor Paginademedia.ro, grupul Pro a achiziționat formatul internațional Masked Singer, un show originar din Coreea. Show-ul a fost cumpărat la nivelul grupului CME, pentru mai multe țări în care operează compania.

În linii mari, emisiunea este despre recunoașterea personajelor din spatele măștilor.

Celebritățile evoluează pe scenă costumate din cap până în picioare în diverse personaje. Un juriu trebuie să ghicească vedeta din spatele măștii.

The Masked Singer este un format original lansat în Coreea de Sud, produs până acum în peste 20 de țări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

Contactați, oficialii Pro TV nu au comentat informația.

În ultimii ani, formatele de emisiuni de tip "cu mască, fără mască" au fost realizate, la Antena 1, de Dan Negru. Negru a impus acest format în noaptea dintre ani. Revelionul, cu personalități mascate, aduce pentru Antena 1 unele dintre cele mai ridicate audiențe ale stației din tot anul.

În 2019, Antena 1 a încercat să transforme Revelionul Starurilor, cu măști, într-o emisiune săptămânală. Programul - prezentat tot de Dan Negru - s-a numit Scena Misterelor și a fost difuzat în primăvară. La sfârșitul anului trecut, Dan Negru a vorbit în exclusivitate la Interviurile Paginademedia.ro despre faptul că formatul Masked Singer a fost luat de un post din România, fără a preciza despre ce post este vorba.

Antena 1 mai are o emisiune centrată pe măști și transformări - Te cunosc de undeva - însă cu un format diferit: se cunosc vedetele care urmează să fie mascate, iar accentul cade pe performanța artistică a momentului.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns