Concurs prelungit pentru selectarea a trei membri ai Consiliului de Supraveghere TRM

 Concurs prelungit pentru selectarea a trei membri ai Consiliului de Supraveghere TRM

Concursul pentru ocuparea a trei funcții vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova” a fost prelungit până pe 25 martie. Decizia a fost luată întrucât, la expirarea termenelor de depunere a dosarelor, s-au înregistrat doar trei candidați, transmite IPN.

Termenul pentru depunerea dosarelor pentru selectarea celor trei membri ai Consiliului de Supraveghere, pentru un mandat de șase ani, a expirat pe 4 martie. La concurs au fost înregistrate trei dosare de participare: Grigore Chiperi, Diana Dicusarî și Tatiana Munteanu. În cadrul dezbaterilor publice, președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, a menționat că, dat fiind faptul că pentru trei funcții disponibile au fost înregistrate câte un candidat, este oportun de a prelungi perioada de depunere a dosarelor pentru un termen de 15 zile.

Candidații vor depune dosarul de participare la sediul Consiliului Audiovizualului. Criteriile de eligibilitate pot fi consultate pe pagina web a autorității de reglementare în audiovizual.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns