BTV și-a reluat activitatea înainte de termen. CCA a luat act de notificarea prezentată (VIDEO)

Postul de televiziune din Bălți BTV și-a reluat activitatea, după ce la începutul lunii iunie a solicitat Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA) suspendarea activității pe o perioadă de șase luni. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul ședinței CCA, după ce a fost depusă o notificare către Consiliu, scrie Realitatea.md.

Potrivit notificării depuse de către fondatorul BTV la CCA, postul și-a reluat activitatea de la 1 august curent, asta după ce cererea de reluare a activității a fost depusă la CCA la data de 24 iulie curent, însă din considerentul că membrii CCA nu s-au întrunit în ședință și cererea nu a fost examinată, BTV și-a reluat activitatea, fără ca cerea să fie examinată de CCA.

Totodată, reprezentanții BTV au specificat că postul de televiziune și-a reluat activitatea pe pagina de Facebook încă în luna iulie, pentru a-și putea menține audiența, difuzând doar produs preluat de la alți emitenți.

Amintim că la începutul lunii iunie curent, postul de televiziune din Bălți și-a suspendat activitatea. Atunci, reprezentanții televiziunii ziceau că își sistează activitatea pe o durată de jumătate de an.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns