Un post de televiziune din R. Moldova își suspendă activitatea

Un post de televiziune din R. Moldova își suspendă activitatea

Postul de televiziune 10TV a anunțat că își suspendă activitatea pe o perioadă nedeterminată de timp, începând cu ziua de 24 mai. Anunțul a fost făcut de Alina Panico, prezentatoarea buletinului de știri de la ora 19.00.  

 Vedeți mai jos mesajul:

”După 2 ani de muncă continuă pentru cauza comună a unioniștilor, unicul post de televiziune unionist din țară care aducea în casele dumneavostră informații de ultimă oră, subiecte tratate echidistant folosind un adevăr istoric nu mai poate funcționa și își închide în această zi de 23 mai ușile. Am luptat alături de oameni dedicați pentru a ține în viață acest proiect de care s-au îndrăgostit români din toate colțurile lumii. Am suportat presiuni și am muncit cât pentru 3 oameni, ceea ce li se părea imposibil unora. NOI AM REUȘIT, iar Unirea TV a devenit un post urmărit, spre surprinderea tuturor. Am dat tot ce am avut: suflet, energie, timp și dedicație completă. 

Resursele financiare s-au epuizat, iar în aceste condiții nu mai putem continua, din cauza lipsei acute de resurse financiare necesare existenței postului.
VOI, români de pretutindeni ați ținut în viață un proiect care a devenit al nostru. Un proiect, care probabil nu va mai exista niciodată în întreg spațiul românesc. Sunt mândră că am pus în fiecare zi câte o piatră la construcția acestui proiect, care a devenit parte din viața mea.

Doamnelor și domnilor, acestea au fost știrile 10 TV. Eu Sunt Alina Panico. Rămâneți cu amintirile unicului post de televiziune unionist din țară.Toate cele bune.

p.s Vă aștept astăzi, cu începere de la ora 19:00 la ULTIMUL Jurnal de Știri 10 TV”.

Amintim că în septembrie 2016, unioniștii au lansat în parteneriat cu 10TV postul de televiziune Unirea TV. Noul post de televiziune a difuzat emisiuni în cadrul cărora s-a discutat deschis despre avantajele și necesitatea unirii R. Moldova cu România și promovarea valorilor românești.

Un post de televiziune din R. Moldova își suspendă activitatea

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns