Un NOU experiment marca 60plus: Bloggeriţa Anna Tulgara își recuperează absențele la orele susținute de Tamara Berzoi (VIDEO)

Un NOU experiment marca 60plus: Bloggeriţa Anna Tulgara își recuperează absențele la orele susținute de Tamara Berzoi (VIDEO)

60plus a lansat episodul patru al seriei de experimente video „60plus - o istorie”. Protagonistele sunt bloggeriţa Anna Tulgara şi Tamara Berzoi, crainică radio.

Urmăriţi experimentul pentru a vedea cum bloggeriţa şi-a recuperat absenţele la orele de dicţie chiar în propriul studio şi ce tehnologii moderne i-a arătat doamnei cu o experienţă de 57 de ani în radio.

Potrivit conceptului, fecare experiment video din cele 5 au ca protagonişt o persoană tânără şi una 60+ care au ceva în comun. Fiind puşi în situaţia de a crea ceva împreunăi rezultatul este uimitor. 

Protagonişti tineri sunt rugaţi să împărtăşească abilităţile lor cu o persoană de vârstă pensionară. De la începutul experimentuluii tinerii nu cunosc cine va veni la ei, vârsta acestuia sau ocupaţia. Și îl aşteaptă o mare surpriză.

Video-urile au ca scop să surprindă şi să schimbe percepţia publicului despre oamenii vârstnici prin ilustrarea situaţiilor în care persoane de diferite vârste conlucrează armonios pentru a crea ceva neobişnuit.

Programul social 60plus are ca scop încurajarea persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns