Trei persoane au depus dosarul la concursul pentru funcția de director al postului public de televiziune „Moldova 1”

Trei persoane au depus dosarul la concursul pentru funcția de director al postului public de televiziune „Moldova 1”

Trei persoane au depus dosarul la concursul pentru funcția de director al postului public de televiziune „Moldova 1”, care s-a încheiat astăzi. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către secretarul Consiliului de Observatori al IPNA Compania „Teleradio-Moldova”, Emmanuela Cernei.

Dosare de participare la concurs pentru funcția de director al TV Moldova 1 au depus: Ecaterina Stratan (CV) - (Proiect de Intenție); Sergiu Praporșcic (CV) – (Proiect de Intenție) și George Iosip (CV) – (Proiect de Intenție). 

CV-urile și strategiile lor privind dezvoltarea postului au fost publicate pe www.trm.md.

Conform Regulamentului ad-hoc cu privire la concursul pentru funcţia de director al televiziunii publice a Companiei „Teleradio-Moldova”, Consiliul de Observatori se va întruni în ședință separată. Ulterior, va avea loc ședința de concurs pentru funcţia de director al televiziunii publice a Companiei „Teleradio-Moldova”.

Amintim că funcția de director al postului public de televiziune a rămas vacantă după ce Mircea Surdu și-a anunțat demisia pe 26 iunie. Interimatul funcției este exercitat, în prezent, de către Ecaterina Stratan, șefa Departamentului știri și dezbateri de la Moldova 1. 

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns