"Realitatea" aniversează PATRU ANI de la lansare

10 martie 2014 – cea mai bună zi de a lansa pe piață un produs nou și unic – Grupul de presă On-line ”Realitatea”. Au trecut deja patru ani și datorită unei bune echipe care a stat în spatele știrilor pe care dumneavoastră le citiți zi de zi, astăzi ne bucurăm de succes. Mulți tineri au trecut prin ”bucătăria” Realității, unii au plecat, iar alții au revenit pentru a informa corect și rapid publicul.

Timp de patru ani, Grupul de presă a reușit să ajungă printre primele cele mai citite site-uri și, cel mai important, să se mențină pe poziții.

Dumitru Țîra, director general: ”Din categoria “incredibil, dar adevărat”… Au trecut deja patru ani de când un mic grup de entuziasmați au dat start grupului online Realitatea. În patru ani, s-au întâmplat multe în țară, s-au întâmplat multe cu realitatea, dar mă bucur mult că am rezistat și avansăm în fiecare zi. Mulțumesc colegilor pentru profesionalismul și seriozitatea cu care se implică și desigur tuturor cetățenilor pentru faptul că aleg Realitatea! La mulți ani Realitatea on-line!”.

Irina Luca, redactor-șef: ”Realitatea a ajuns la patru ani și suntem deciși să numărăm încă mulți ani înainte. Cititorul nostru este obișnuit cu știri corecte, de actualitate, documentate și interesante. Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi 24 de ore din 24, că vă bucurați împreună cu noi și, mai ales, că ne criticați atunci când e nevoie. Vreau să aduc un mare mulțumesc oamenilor care au fost alături de noi și au contribuit la creșterea și dezvoltarea grupului. În prezent, suntem o echipă mică și voinică, însă dornică de a realiza lucruri mărețe. Fiecare dintre colegii mei au mult chef de muncă și dorința de a informa cititorii corect, prompt și echidistant”.

Menționăm că Realitatea.md, principalul site de știri al grupului, se află în topul celor mai credibile și vizitate portaluri de știri din Republica Moldova.

În prezent, grupul de presă "Realitatea" include site-urile www.realitatea.mdwww.rlive.mdwww.bani.mdwww.stireata.mdwww.topmedia.md

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns