Procuratura Anticorupţie are în sfârșit un șef pe comunicare. Numele şi datele de contact ale purtătorului de cuvânt

Procuratura Anticorupţie are în sfârșit un șef pe comunicare. Numele şi datele de contact ale purtătorului de cuvânt Foto simbol

În cadrul Procuraturii Anticorupţie a fost înființat Serviciului de informare şi comunicare cu mass-media. Decizia a fost luată în conformitate cu prevederile Legii cu privire la procuraturile specializate, noua subdiviziune urmând să asigure comunicarea internă şi externă, precum şi să gestioneze eficient relaţiile Procuraturii Anticorupţie cu publicul şi reprezentanţii mass-media.

În continuare, comunicarea cu reprezentanţii mijloacelor de informare în masă privind cauzele aflate în gestiunea Procuraturii Anticorupţie şi evoluţiile privind instrumentarea acestora, precum şi alte chestiuni ce vizează activitatea Procuraturii Anticorupţie se vor efectua prin intermediul dnei Anastasia Mihălceanu – şef al Serviciului de informare şi comunicare cu mass-media, purtător de cuvânt al Procuraturii Anticorupţie, pe care o puteţi contacta la numărul de telefon 069999009, poşta electronică a.mihalceanu@procuratura.md.

Anastasia Mihălceanu a fost detaşată în această funcţie de la Centrul Naţional Anticorupţie, unde a acumulat experienţă în domeniul relaţiilor cu publicul, iar în calitate de specialist a trecut etapa de selectare ce a inclus testarea la poligraf şi de către un psiholog.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns