Prim-vicepreședintele PUN Ana Guțu a părăsit platoul de la TVC21, în timpul unei emisiuni (VIDEO)

Prim-vicepreședintele PUN Ana Guțu a părăsit platoul de la TVC21, în timpul unei emisiuni (VIDEO)

Prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale, Ana Guțu, a părăsit platoul în timpul emisiunii „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC21, care a avut loc în seara zilei de ieri, 9 octombrie 2017. Politiciana s-a arătat nemulțumită de discuțiile cu invitații referitor la subiectul unirii României cu Republica Moldova.

Astfel, ceilalți doi invitați ai emisiunii Victor Gurău și Valerii Demidețkii s-au declarat deranjați de afirmațiile Anei Guțu cu privire la unele subiecte cum ar fi suportul financiar al României pentru Republica Moldova, precum și de afirmațiile privind anumite subiecte istorice. În urma unor polemici, Ana Guțu și-a scos microfonul și a părăsit platoul. 

Potrivit unui comentariu postat pe rețelele de socializare, Ana Guțu a acuzat moderatoarea de lipsa deontologiei profesionale, motivând prin faptul că este vorba de un ”complot dezgustător pentru a ridiculiza unionismul”. 

La rândul său, Maria Levcenco a menționat pe pagina sa de Facebook: ”Dintr-un anumit motiv, politicienii consideră că nu este necesar să răspundă la întrebările prezentatorului, așa că uneori trebuie să insistăm”. 

Urmăriți mai jos imaginile video: 

Emisiunea integrală o puteți urmări aici. 

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns