Prezentatorul de radio Mihai Teodor PLEACĂ de la Muz FM. Iată ce proiect INEDIT pregătește

O altă plecare răsunătoare de la Muz FM. După ce prezentatorul Iulian Ursu a anunțat că renunță la presă, și colegul lui de breaslă, Mihai Teodor, a luat decizia de a se retrage din media. Acesta nu pleacă peste hotare, dar pregătește un proiect nou. 

Solicitat de TopMedia, Mihai Teodor a menționat că se ”pensionează” pentru o perioadă nedeterminată din media, însă rămâne în țară și va continua să modereze cu plăcere evenimentele.

”După 10 ani în media, dintre care opt la radio, unde am prezentat numai programe matinale, plus o groază de proiecte, m-am implicat în tot ceea ce înseamnă radio ca producător la MUZ FM. Aș vrea un respiro pentru a prinde forțe noi pentru lucruri mari”, a povestit prezentatorul.
Cu referire la noul său proiect, acesta ne-a mărturisit că vrea să scrie o carte de bucate destinată burlacilor. Motivul e simplu: ”Sunt burlac și nu prea știu să gătesc, asta m-a și inspirat. Dar, de fapt, am multe idei pe care le-am pus pe stand by și pentru care, în sfârșit, o să am timp. Dar voi fi aproape de public la multe evenimente pe care le prezint cu mare drag”.
După pauza binemeritată, Mihai Teodor nu exclude că ar putea reveni în media. 
”Dacă va fi vreun proiect interesant sau o propunere bună, aș reveni cu plăcere, dar am nevoie de o pauză pentru a-mi reseta bateriile”, a conchis acesta.
Precizăm că Mihai Teodor este interpret, compozitor, producător şi unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori ai emisiunilor matinale de la radio.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns