Postul de televiziune TV7 devine TV8, iar jurnalista Angela Gonța revine pe sticlă! Detalii despre noul program (VIDEO)

Postul de televiziune TV7 devine TV8, iar jurnalista Angela Gonța revine pe sticlă! Detalii despre noul program (VIDEO)

Postul de televiziune TV7 își va schimba numele în TV8 și își reia activitatea în prima jumătate a lunii iunie. Ca urmare a rebranding-ului, canalul va difuza noi programe și va avea noi prezentatori, inclusiv fosta soție a fostului prim-ministru Vladimir Filat, jurnalista Angela Gonța.

Potrivit Newsmaker, care citează mai multe surse apropiate canalului, postului de televiziune își va schimba numele în TV8. Această informație a fost confirmată și de către directorul general al noului canal Ion Terguță. Schimbarea numelui după cum a explicat el: ”TV8 este mai mult decât TV7 - un alt nivel”.

”Va fi un canal total diferit. Acesta este un loc pentru toată lumea care vrea să practice jurnalismul profesionist. Vom avea o mulțime de programe proprii. Seara vor fi difuzate programe de informare și analiză”, a spus Terguță.

Sursele spun că lansarea unei versiuni actualizate a canalului este programată pentru 8 iunie, însă Terguță a negat această informație și a refuzat să spună exact.

Noua grilă va conține știri în limba română, iar jurnalul va fi condus de fosta soție a fostului prim-ministru Vladimir Filat, jurnalista Angela Gonta, a spus Terguță. Știrile în limba rusă vor fi prezentate de Iana Stepanenco.

Era de așteptat faptul ca postul TV să continue difuzarea emisiunii ”Politica” condusă de Natalia Morari. În zilele de vineri, jurnalista Mariana Rață va prezenta un nou talk-show despre corupție, care va purta denumirea ”Cutia Neagră”.

Directorul asociaţiei obşteşti „Piligrim-Demo”, din Comrat, Mihail Sirkeli, va conduce un talk-show ”Regiuni”: ”Ideea este de a arăta modul în care regiunile Moldovei trăiesc din punct de vedere economic, politic, social”, a spus Sirkeli.

Ion Terguță va fi realizatorul unei emisiuni despre geopolitică. O nouă față a canalului – expertul Sergiu Tofilat va conduce un talk show economic.

În zilele de joi, programul va include o emisiune analitică ”Boțan vs Popov” sau ”Boțan + Popov”, moderată de Igor Boțan, director executiv, Asociația pentru Democrație Participativă “ADEPT”, și Andrei Popov, fostul ambasador al Republicii Moldova în Austria.

În prezent, canalul are aproximativ 30 de angajați, însă numărul acestora ar putea să crească.

Astăzi, pagina de Facebook a televiziunii a apărut un teaser privind relansarea postului, iar directoarea Cristina Guțu a postat un mesaj cu această ocazie:

Postul de televiziune TV7 devine TV8, iar jurnalista Angela Gonța revine pe sticlă! Detalii despre noul program (VIDEO)

Amintim că postul TV7 a aparținut anterior fostului deputat Kiril Lucinschi. Apoi, el a vândut compania „Analiticmedia-Grup” SA, proprietara postului de televiziune TV 7, copiilor săi – Alexandra și Petru Lucinschi, potrivit RISE.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns