Postul de televiziune 10TV revine pe micile ecrane, datorită investitorilor din România (VIDEO)

Postul de televiziune 10TV revine pe micile ecrane, datorită investitorilor din România (VIDEO)

10TV, unicul post unionist de televiziune, revine pe micile ecrane. Duminică, 24 iunie, de la ora 10:00 dimineața, 10TV vă așteaptă cu o ediție specială dedicată relansării postului tuturor românilor.

„10TV revine cu fețe noi în casele dumneavostră cu mai multe buletine de știri, dar și emisiuni politice, culturale, economice și sociale. Astfel, zilnic, 10TV vă va prezenta știrile orelor 13:00, 15:00 și 17:00, iar la ora 19:00 sunteți așteptați în fața televizoarelor, dar și online, la jurnalul orei 19:00. De la ora 16:00, vă invităm să urmăriți emisiunea România 24, iar de la ora 18:00 – Basarabia în Direct”, anunță postul de televiziune.

La ora 21:00 este programat tradiționalul talk-show politic „Sfatul Țării” cu Anatol Ursu.

„Din 24 iunie, postul de televiziune 10TV se relansează oficial. După o perioadă în care ne-am suspendat activitatea din lipsa resurselor financiare, revenim în forță pentru a aduce în casele moldovenilor adevărul. Timp de două săptămâni, oamenii de bună credință au contribuit financiar la susținerea postului 10TV. Pe lângă aceasta, pentru cei care încearcă să construiască teorii ale conspirației, îi anunțăm că relansarea se face fără sprijin politic, ci datorită investitorilor apolitici din România. Mă bucur foarte mult că am reușit să depășim criza în care ne-am pomenit, iar acest lucru nu se putea să se întâmple fără spiritul de echipă bine pus la punct și al sprijinului telespectatorilor fideli postului”, a declarat Directorul General al postului 10TV, Alina Panico.

Amintim că 10TV și-a anunțat sistarea pe data 23 mai, din motive financiare. La scurt timp, românii de pretutindeni au anunțat mobilizare generală pentru a salva unicul post unionist din spațiul românesc. În tot acest timp, s-au adunat resurse financiare pentru a putea pune bazele relansării.

10TV poate fi urmărit la rețelele de cablu Moldtelecom, ARAX, StarNet, Orange, dar și pe platforma online www.privesc.eu.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns