Open Media Hub lansează un nou concurs destinat jurnaliștilor din vecinătatea UE

Open Media Hub lansează un nou concurs destinat jurnaliștilor din vecinătatea UE

Jurnaliștii TV și online sunt invitați să-și înregistreze istoriile jurnalistice despre Uniunea Europeană și relația acesteia cu țărilor lor de origine. Pe lângă suportul financiar, specialiștii media vor beneficia de consiliere în vederea creării și diseminării de conținut de calitate.

Open Media Hub va oferi asistenţă financiară şi suport practic în producerea şi diseminarea materialelor jurnalistice de calitate. Acest program de asistență îşi propune să contribuie la mai buna informare a publicului despre acţiunile şi impactul Politicii Europene de Vecinătate şi să fortifice interesul publicului faţă de problematica UE.

Pe site-ul Open Media Hub sunt disponibile peste 300 de materiale jurnalistice despre migrație și granițe, corupție, generația 20+, dezvoltare și schimbări socio-economice etc. și altele sunt în proces de producție. Aplicanții pot obține asistență pentru reutilizarea online și televizată a propriilor materiale și a celor disponibile pe site-ul Open Media Hub.

Mai multe detalii despre concurs și cerințele de eligibilitate pot fi găsite aici: https://openmediahub.com/…/ger-support-for-usage-of-produc…/.
Persoanele interesate sunt invitate să aplice până pe 16 septembrie: https://mediahub.wufoo.eu/forms/zhrc4k51j6f3no/.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns