Igor Dodon ”se va clarifica”. Constantin Grigoriță va fi lăsat să intre la Președinție (VIDEO)

Igor Dodon ”se va clarifica”. Constantin Grigoriță va fi lăsat să intre la Președinție (VIDEO)

Fotograful Constantin Grigoriță ar urma să fie lăsat să intre la Președinție, după ce a acționat în instanță aparatul Președintelui R. Moldova, pentru interdicția de a participa la evenimentele organizate de președintele Igor Dodon. Despre aceasta a anuțat șeful statului în fața reprezentanților mass-media, după ce și-a exprimat dreptul la vot în cadrul alegerilor locale din municipiul Chișinău.

Astfel, președintele Igor Dodon a promis fotografului Constantin Grigoriță că se va ”clarifica”.

„Eu personal nu am nicio problemă absolut cu nimeni, de aceea sunteți bineveți toți. În ceea ce ține de dumneavoastră, eu mă clarific. Voi da indicații și voi ruga paza ca începând cu ziua de mâine să nu fie întrebări privitor la accesul dumneavoastră la Președinție. Încurajez și pe alții să aibă aceeași abordare cu presa”, a spus Igor Dodon. 

Topmedia.md amintește că anul trecut, fotojurnalistul Constantin Grigoriță a acționat în instanță Aparatul Președintelui R. Moldova, pentru interdicția de a participa la evenimentele organizate de președintele Igor Dodon.

Constantin Grigoriță susține că a solicitat de mai multe ori explicații din partea Aparatului Președintelui, cu privire la aceste interdicții, dar nu a primit răspunsuri concrete. În încercările sale de a afla cauzele limitării accesului, el era direcționat către SPPS, iar cei de la SPPS îl redirecționau, la rândul lor, către Președinție.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns