Dina Perciun este noua directoare de Ştiri la Moldova 1: ”Vom spori calitatea și nivelul de credibilitate a știrilor de la televiziunea publică”

Dina Perciun este noua directoare de Ştiri la Moldova 1: ”Vom spori calitatea și nivelul de credibilitate a știrilor de la televiziunea publică”

Dina Perciun este noua directoare a Departamentului ştiri şi dezbateri TV al postului public de televiziune, Moldova 1. Candidatura ei a fost susţinută în unanimitate de către membrii Comisiei de concurs din cadrul IPNA Compania „Teleradio-Moldova”.  

Dina Perciun a menționat că își propune să sporească calitatea și nivelul de credibilitate a știrilor de la televiziunea publică, astfel încât acestea să devină principala sursă de informare pentru cetățeni. Totodată, ea promite să asigure o interacțiune mai eficientă cu telespectatorii.

”Departamentul știri și dezbateri TV va deveni un promotor mai activ al unor campanii de responsabilizare sociale, iar știrile și dezbaterile Moldova 1 vor ajunge printre lideri pe piața media din țară și una dintre principalele surse de informare pentru cetățeni”, a spus ea, în cadrul ședinței de concurs.

Dina Perciun are o experienţă vastă în domeniul media. Ea a activat în calitate de editor, director de știri în cadrul mai multor posturi de televiziune, printre care Publika TV și Realitatea TV. Şi-a făcut studiile la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, specialitatea: comunicare.

La concursul desfășurat ieri, 16 noiembrie, s-au prezentat doi candidați: Sergiu Praporșcic și Dina Perciun.

Funcția de director al Departamentului știri și dezbateri TV a rămas vacantă după ce Ecaterina Stratan a fost selectată în calitate de directoare a postului public de televiziune.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns