Confirmat oficial! Natalia Cheptene va modera o nouă emisiune la PRIME TV (VIDEO)

Confirmat oficial! Natalia Cheptene va modera o nouă emisiune la PRIME TV (VIDEO) Foto: facebook.com

În această toamnă, PRIME TV le aduce mai multe surprize telespectatorilor. Un nou proiect grandios, realizat de jurnalista Natalia Cheptene, urmează să fie lansat, în scurt timp. Astfel, zvonul precum că fosta vedetă ProTV, Natalia Cheptene, ar fi plecat de la CTC s-a adeverit. 

Prezentatoarea a fost, în această dimineaţă, invitată în platoul colegilor de la "Prima Oră", unde a vorbit despre noua sa emisiune, fără a da, deocamdată, prea multe detalii.

"Nu este divertisment. Încerc să spun ceva, dar fără ca să spun prea multe. Eu sunt bilingvă și vreau să-i liniștesc pe viitorii mei invitați pentru că dacă va veni un vorbitor de rusă să știe că o să pot vorbi cu el în limba lui, deși proiectul este unul în limba română. Am filmat un teaser. Nu spunem prea multe. Va apărea în curând pe post", a spus jurnalista, Natalia Cheptene.

Jurnalista Natalia Cheptene a vorbit și despre emoțiile pe care le are la început de proiect. Ea a mărturisit că, deși, în trecut, și-a încercat forțele în alte domenii, televiziunea rămâne a fi marea ei pasiune. 

"Am înțeles că destinul mă aduce tot în platou. Este o perioadă de pregătire care întotdeauna e interesantă. Când se adună echipa, când îți cunoști colegii, când începe să se închege acest proiect, când tu de fapt ești acel om care îi dă suflet", a mai adăugat jurnalista, Natalia Cheptene. 

Noul proiect urmează să apară în curând. Mai jos, Natalia Cheptene oferă detalii despre emisiunea pe care o va prezenta la PRIME TV:

 

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns