Cine o va înlocui pe Speranța State la Pro TV? Ea este cea care va prezenta jurnalul de noapte (VIDEO)

Cine o va înlocui pe Speranța State la Pro TV? Ea este cea care va prezenta jurnalul de noapte (VIDEO)  Foto: captura video

Postul de televiziune Pro TV are de astăzi o noua prezentatoare. Este vorba de reporterul Suada Karkouki, care va prezenta jurnalul de noapte. Plină de emoții, dar cu multă încredere în sine, Suada abia așteaptă să apară în fața telespectatorilor.

De luni până vineri, de la ora 22:30, Suada Karkouki va apărea în fața pupitrului de știri, la Pro TV.

”Încă nu realizez ceea ce se întâmplă, cert e că am primit această ofertă și trebuie să fac față. Încă am emoții, dar sper să-mi fac meseria bine”, spune Suada Karkouki.

Acum trei ani, Suada a devenit reporter Pro TV. În tot acest timp, a scris știri din domeniul sănătății și nu numai.

“Am venit pentru facultate și am rămas aici. Nu mi-am imaginat că o să devin prezentatoare Pro TV. Am venit să fiu reporter”, mai spune jurnalista.

Rolul de prezentatoare însă nu-l amână pe cel de reporter.

”În toți acești ani, Pro TV m-a făcut puternică, m-a făcut să înțeleg ca uneori anumite situații pot fi văzute diferit, m-a făcut să văd adevărul unde poate îl ascunde cineva și sper că o să învăț încă foarte multe lucruri aici”, a adăugat Suada Karkouki.

Anul trecut, Suada a fost cerută în căsătorie, la o petrecere marca Perfecte.md. 

Topmedia amintește că Suada Karkouki vine să o înlocuiască pe jurnalista Speranța State, care a părăsit recent postul PRO TV Chișinău, după șapte ani cât a activat în această televiziune. Tânăra a spus că va rămâne în domeniul comunicării, dar nu va mai face jurnalism.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns