Anișoara Loghin revine pe micile ecrane. De mâine, vom petrece serile perfecte, de la Pro TV, alături de ea (VIDEO)

Anișoara Loghin revine pe micile ecrane. De mâine, vom petrece serile perfecte, de la Pro TV, alături de ea (VIDEO)

După trei săptămâni de absență, Anișoara Loghin revine pe micile ecrane! De data aceasta într-un alt format, într-un alt studio, cu sufletul deschis și dornică să îți aducă căldură și surprize plăcute seară de seară, informează Pro TV.

O provocare destul de grea pentru noua prezentatoare a emisiunii “O Seară Perfectă”. Un nou an, un nou început și o groază de emoții. O lume pe care abia așteaptă să o descopere împreuna cu tine, cel de acasă. Îți va aduce cele mai frumoase și de succes povești, personaje interesante și emoții sincere.

Astfel, Anișoara Loghin te așteaptă în fiecare seară de luni până vineri de la ora 16.00, la Pro TV.

Topmedia.md menționează că ”O Seară Perfectă” este o emisiune de televiziune de tip show de divertisment prezentată de la lansare (2012) până în 2014 de către Natalia Cheptene, și din 2014 de către Rodica Ciorănică. Ultima a anunțat că pleacă de la postul de televiziune la sfârșitul lunii decembrie, pe motiv că are proiecte vechi pe care vrea să le dezvolte și câteva proiecte noi care abia așteaptă să fie lansate. Prezentatoarea nu exclude însă alte colaborări cu PRO TV în viitor. 

CITEȘTE ȘI:

Anișoara Loghin pleacă de la PRO TV! A făcut anunțul după ultimul buletin de știri prezentat (VIDEO)

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns