Anișoara Loghin pleacă de la PRO TV! A făcut anunțul după ultimul buletin de știri prezentat (VIDEO)

Anișoara Loghin pleacă de la PRO TV! A făcut anunțul după ultimul buletin de știri prezentat (VIDEO)

Prezentatoarea PRO TV Chișinău Anișoarea Loghin pleacă de la postul de televiziune, unde a muncit șapte ani. Anunțul a fost făcut după ultimul buletin de știri prezentat astăzi, 22 decembrie.

”Doamnelor și domnilor, jurnalul se încheie aici. A fost, de altfel, ultimul jurnal pe care am avut onoarea să vi-l prezint. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare clipă de atenție. Cu bune, cu rele, au fost câțiva ani memorabili petrecuți aici, la știrile Pro TV, ani în care am crescut, am învățat, ani care m-au format ca personalitate. Vă urez o seară frumoasă și sărbători fericite. La revedere!", a spus Anișoara Loghin. 

Anișoara Loghin și-a început cariera la PRO TV în 2010, în calitate de reporter. Pe parcursul câtorva ani, a fost reporter pe domeniile politic și economic.

În 2012, Anișoara Loghin a devenit prezentatoare de știri, iar primele jurnale au fost cele de la ora 22.30, după care a început să prezinte jurnalul de la ora 17:00.

Din toamna acestui an până acum, a prezentat și știrile de la ora 13:30.

Topmedia.md amintește că recent, și Speranța State a părăsit recent postul PRO TV Chișinău, după șapte ani cât a activat în această televiziune. Tânăra a spus că va rămâne în domeniul comunicării, dar nu va mai face jurnalism. În locul acesteia, a venit reporterul Suada Karkouki. 

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns