Andrei Malahov pleacă de la Первый канал? Sursele anunță MOTIVUL pentru care prezentatorul s-ar fi certat cu producătorii

Andrei Malahov pleacă de la Первый канал? Sursele anunță MOTIVUL pentru care prezentatorul s-ar fi certat cu producătorii  Foto: РБК

În ultimele zile, în presa rusă circulă tot mai multe zvonuri că prezentatorul și realizatorul Andrei Malahov va părăsi postul care l-a consacrat, dar și la care prezenta emisiunea cu aproape cea mai mare audiență în Rusia, ”Пусть говорят”. Totuși, potrivit mai multor surse de la Первый канал, prezentatorul se pare că a luat deja o decizie radicală, de a-și da demisia, scrie KanKan.md.

Andrei Malahov s-ar fi certat cu producătorii emisiunii sale, dar și cu cei din conducere, care i-ar fi cerut să realizeze mai multe ediții ale talk-show-ului ”Пусть говорят” cu subiecte politice, mai ales că în Rusia se apropie campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Asta l-ar fi înfuriat pe Malahov, care în ultimii ani a prezentat în emisiunea sa, în cea mai mare parte, subiecte sociale sau de divertisment, de altfel cum este și tematica show-ului. El ar fi luat decizia să părăsească postul TV la care a lucrat 25 de ani, 12 dintre care i-a dedicat emisiunii ”Пусть говорят”, scrie bbc.com, în ediția de limbă rusă.

Certurile dintre Malahov și șefia Первый канал au început în luna mai, când la postul TV a revenit Natalia Nikonova, care mai mulți ani a lucrat la principalul concurent al emisiunii ”Пусть говорят” - ”Прямой эфир”. Înainte de asta, însă, ea a mai lucrat la Первый канал. După ce a revenit, producătoarea ar fi insistat ca la ”Пусть говорят” să fie difuzate mai multe teme politice, nu doar sociale și din showbiz, așa cum se practica până acum.

Totuși, prezentatorul TV încă nu a confirmat plecarea. În aceste zile, el se află în vacanță în Azerbaidjan.

CELE MAI RECENTE STIRI

Lasă un răspuns